Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Președintele Trump a aprobat retragerea a 9500 de militari americani din Germania

După cum se sugera încă de acum câteva săptămâni, președintele Trump a aprobat oficial retragerea din Germania a circa 9500 de militari ai Statelor Unite.

Mihai Diac 0 comentarii

Pentagonul a anunţat că preşedintele Donald Trump a aprobat planul de retragere din Germania a 9.500 dintre militarii americani care staţionează în această țară, adică aproximativ un sfert din numărul total al acestora.

După ce a fost aprobat de președintele Trump, planul de retragere va fi prezentat "în următoarele săptămâni" Congresului SUA şi apoi aliaţilor din NATO, anunță agențiile internaționale de presă.

Un element încă neclarificat este unde vor fi trimiși cei 9500 de militari americani și armamentul lor. Una dintre variante este ca militarii americani retrași din Germania să fie mutați, total sau parțial, într-o țară de pe Flancul Estic al NATO, cum ar fi Polonia sau România.

Comentarii

loading...