Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Procesul atentatelor din ianuarie 2015 urmează să aibă loc la Paris de la 4 mai la 10 iulie 2020

Procesul atentatelor din ianuarie 2015 urmează să aibă loc la Paris de la 4 mai la 10 iulie 2020

Procesul atentatelor de la 13 ianuarie 2015 - primele din valul de atentate jihadiste care au însângerat Franţa - este prevăzut de la 4 mai la 10 iulie 2020 la Paris, au declarat miercuri avocaţi şi o sursă judiciară pentru AFP.

Rl online 0 comentarii

În total 14 suspecţi urmează să fie judecaţi de o curte cu juri specială, care se va întruni, din motive logistice, la Tribunalul din Paris de la Porte de Clichy şi nu, ca de obicei, în Île de la Cité.

Ei sunt suspectaţi în diverse grade de susţinerea logistică a fraţilor Kouachi şi a lui Amédy Coulibaly, autorii atacurilor care au vizat redacţia Charlie Hebdo, o poliţistă municipală la Montrouge şi supermarketul parizian Cacher, soldate în total cu 17 morţi.

Comentarii

loading...