16.5 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăInternaționalProcesul lui Bill Cosby: Janice Dickinson a susţinut în faţa instanţei că...

Procesul lui Bill Cosby: Janice Dickinson a susţinut în faţa instanţei că a fost drogată și violată

Împotriva lui Cosby, în vârstă de 80 de ani, au fost reţinute trei capete de acuzare pentru agresiune sexuală cu circumstanţe agravante săvârşite împotriva Andreei Constand, pe care ar fi drogat-o şi violat-o la domiciliul acestuia, în 2004.

Cosby nu este judecat pentru vreo agresiune săvârşită asupra lui Dickinson, dar procurorii folosesc mărturiile acesteia pentru a demonstra un model de comportament.

Avocaţii lui Cosby au pus sub semnul îndoielii mărturia fotomodelului, care diferă de o altă versiune publicată într-o carte de memorii în 2002.

Dickinson susţine că a fost încurajată de editori să nu menţioneze agresiunea sexuală în carte, potrivit New York Times.

Alte trei femei au spus în faţa instanţei, miercuri, că au trecut prin experienţe similare cu Cosby.

Deşi în jur de 50 de femei l-au acuzat pe Cosby că le-ar fi drogat şi violat, procesul are ca obiect doar acuzaţiile Andreei Constand, o fostă angajată a Temple University din Philadelphia, unde a studiat şi actorul.

Constand susţine că actorul i-a dat pastile şi a agresat-o sexual pe când se afla în stare de relativă inconştienţă.

Actorul de culoare şi-a început cariera ca interpret de stand-up în anii ‘1960.

A cunoscut faima cu serialul de televiziune ”The Cosby Show”, difuzat în perioada 1984-1992, în care a interpretat rolul medicului obstetrician Cliff Huxtable, un iubitor şi înţelept tată de familie din New York.

Cele mai citite

Tesla se restructurează: mai mult de 10% din angajații companiei la nivel global vor fi puși pe liber

Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajaţi ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactată de Elon Musk, scrie...

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...
Ultima oră
Pe aceeași temă