Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Program de schimburi diplomatice între Ungaria şi Republica Moldova

Program de schimburi diplomatice între Ungaria şi Republica Moldova

Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, a semnat acorduri bilaterale privind cooperarea diplomatică, ştiinţifică şi educaţională cu omologii săi din Republica Moldova, Tunisia, Namibia şi Autoritatea Palestiniană, în marja Adunării Generale a ONU de la New York.

Iulian Budușan 0 comentarii

Ţările respective se află în atenţia politicii externe a Ungariei ca parte a strategiei acesteia de a se deschide spre Est, a declarat marţi ministrul pentru agenţia ungară de presă.

Acordurile semnate cu Namibia şi Autoritatea Palestiniană vizează oferirea de granturi unor tineri pentru a urma studii universitare în Ungaria.

Iar înţelegerile convenite cu Republica Moldova şi Tunisia vizează programe de schimburi diplomatice.

Comentarii

loading...