Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Protestatarii din Hong Kong revin cu un manifest pentru împlinirea a 6 luni de revoltă

Protestatarii din Hong Kong revin cu un manifest pentru împlinirea a 6 luni de revoltă

Zeci de mii de persoane participă la Hong Kong la o manifestaţie pentru aniversarea a şase luni de contestaţii şi pentru a lăsa "o ultimă şansă" autorităţilor să răspundă revendicărilor lor.

Rl online 0 comentarii

Militanţii prodemocraţie au ieşit pe străzi, duminică, la o manifestaţie considerată cea mai importantă de câteva luni.

Poliţia a autorizat această manifestaţie organizată de Frontul Civic al Drepturilor Omului (CHRF) de-a lungul insulei, premieră dinluna august.

CHRF, care luptă contra violenţei, a organizat marile manifestaţii din iunie şi iulie.

În decursul ultimelor luni, autorităţile din Hong Kong au interzis principalele manifestări, invocând riscuri de violenţe.

Protestele izbucnite în Hong Kong în luna iunie a acestui an s-au transformat deseori în confruntări cu forţele de ordine, iar teritoriul ce a aparţinut de Marea Britanie până în 1997, când a fost cedat Chinei, trece acum prin cea mai importantă criză din ultimele decenii. Doi oameni au fost împuşcaţi şi răniţi de poliţie şi câteva mii, răniţi în confruntări. Peste 2.300 de persoane au fost arestate în această perioadă. Cel puţin şase oameni au murit.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...