Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Proteste la Salonul Auto de la Frankfurt

Proteste la Salonul Auto de la Frankfurt

Sute de manifestanţi care militează pentru protecţia mediului au blocat, duminică, intrarea principală a Salonului Auto de la Frankfurt, relatează euronews.com.

Rl online 0 comentarii

Grupul de manifestanţi, numit “Sand in Getriebe” (Nisip în transmisie), a anunţat că protestează faţă de distrugerea mediului de către industria auto.

Purtând combinezoane albe de protecţie, activiştii s-au plasat în faţa zonei în care s-a organizat Salonul Auto.

Acesta nu este primul protest semnalat de la deschiderea Salonului Auto.

Sâmbătă, mii de oameni au mărşăluit în faţa Salonului purtând pancarte cu mesajele: “STOP SUV” şi “nu ne putem înlocui plămânii”.

Potrivit poliţiei, au manifestat 15.000 de persoane. Protestatarii susţin că numărul a fost mai mare: 25.000.

Sâmbătă, protestatarii le-au cerut producătorilor germani de maşini să accelereze tranziţia către vehiculele electrice şi cele cu hidrogen.

 

Comentarii

loading...