Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Putin, acuzat de cultul personalității, nu mai are poză în Catedrala Armatei Ruse

Putin, acuzat de cultul personalității, nu mai are poză în Catedrala Armatei Ruse

La Moscova a fost inaugurată, duminică, noua Catedrală a Armatei Ruse, în care ar fi trebuit să apară și o imagine a președintelui Vladimir Putin.

Mihai Diac 0 comentarii

Patriarhul Kiril al Rusiei a sfinţit noua catedrală din Moscova, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte numeroşi ofiţeri, în frunte cu ministrul Apărării, Serghei Şoigu, relatează, duminică, agențiile internaționale de presă.

Inițial, în noua catedrală era planificat să fie amplasat și un mozaic în care să fie reprodusă imaginea președintelui Vladimir Putin. Totuși, în urma unor critici legate de cultul personalității, acest mozaic nu mai apare în Catedrala Armatei Ruse.

Pe de altă parte, liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, nici măcar nu a mai fost prezent, duminică, la inaugurarea Catedralei Armatei Ruse.

Comentarii

loading...