6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalPutin ia foc după dezvăluirile oamenilor lui Navalnîi: ”Niște escroci preocupați de...

Putin ia foc după dezvăluirile oamenilor lui Navalnîi: ”Niște escroci preocupați de înșelătorie!”

Peskov a numit ”prostii” dezvăluirile din cadrul anchetei, purtătorul de cuvânt al Kremlinului considerând că scopul principal al acestor materiale este, de fapt, acela de a primi bani de la cetățeni prin mijloace frauduloase.
“La sfârșitul acestui material minunat există numere de cont cu o cerere de a transfera bani acolo. Mi se pare că aceasta este probabil sarcina principală a acestor materiale, astfel de pseudo-investigații, aceasta este principala înșelătorie”, a spus Peskov, încercând să abată atenția cititorilor către o notă editorială comună siteurilor de presă independentă, prin care publicul este invitat, în mod obișnuit, să doneze, pentru a susține publicațiile în cauză
“Îi avertizăm pe toți cetățenii, în special având în vedere un număr atât de mare de puncte de vedere – gândiți-vă înainte de a transfera bani către astfel de escroci, deoarece metodele de retragere a banilor de la populație de către acești escroci se îmbunătățesc constant. Gândiți-vă de zece ori!” – a sunat îndemnul reprezentantului Kremlinului.
Potrivit lui Peskov, „în acest caz, președintele este acuzat de ceva care nu există”. “Toate proprietățile președintelui Rusiei sunt declarate anual, prevăzute în declarația de avere”, a subliniat secretarul de presă. În opinia sa, publicația „nu este prezentat nimic nou”, deoarece „acest subiect a fost aruncat în public în urmă cu trei sau patru ani”.
Secretarul de presă al Kremlinului a continuat, pe același ton inflamat, afirmând că ”pseudo-ancheta” publicată nu are „nimic de-a face nici cu președintele, nici cu Kremlinul”.
“Prin urmare, nu avem nici cea mai mică dorință de a ne interesa de acest lucru”, a explicat secretarul de presă, catalogând ca fiind „o declarație absolut nefondată” și ”prostie pură” și informațiile potrivit cărora Serviciul Federal de Securitate (FSO) ar păzi palatul în cauză.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă