Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Putin: „Nu am informaţii compromiţătoare despre Trump”

Putin: „Nu am informaţii compromiţătoare despre Trump”

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a negat că ar avea informaţii compromiţătoare despre Donald Trump sau despre familia acestuia, într-un interviu care a fost difuzat pe Fox News, scrie Politico.

Rl online 0 comentarii

„Nu avem informaţii despre ei şi nu ar putea exista nimic despre ei. Nu vreau să îl insult pe preşedintele Trump când spun acest lucru şi ar putea părea nepoliticos, dar înainte să anunţe că va candida la preşedinţie, el nu prezenta niciun interes pentru noi”, a afirmat Putin.

Mai devreme, în timpul unei conferinţe de presă comună cu Trump, Putin a evitat să răspundă când a fost întrebat dacă are informaţii compromiţătoare despre Trump şi familia sa. El a declarat că este vorba doar de „zvonuri”.

„Era o persoană bogată, dar există multe astfel de persoane în SUA. Făcea afaceri cu construcţii. A organizat concursuri de frumuseţe, dar nu s-a gândit nimeni că ar putea candida la preşedinţie. Nu a vorbit niciodată despre ambiţiile sale politice”, a declarat Putin.

De când Trump a candidat la preşedinţie în 2016, au existat speculaţii că Putin ar avea informaţii compromiţătoare despre el, zvonuri care s-au intensificat odată cu declanşarea anchetei privind amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din 2016.

„Da, am auzit aceste zvonuri că am fi adunat informaţii compromiţătoare despre Trump atunci când a vizitat Moscova. Vă rog să nu luaţi în seamă aceste lucruri şi să nu vă mai gândiţi niciodată la ele”, a declarat preşedintele rus.

Totuşi, senatorul Jeff Merkley a declarat luni pentru BuzzFeed News că el consideră că Rusia are materiale compromiţătoare cu care îl şantajează pe preşedintele american.

Trump a fost de acord cu Putin şi a adăugat că dacă ar fi existat astfel de informaţii despre el sau familia sa, ar fi fost făcute deja publice. Preşedintele american l-a criticat şi pe agentul FBI, Peter Strzok, care a dat declaraţii despre implicarea sa în investigaţia privind Rusia.

„Dacă cineva s-a uitat la mărturia lui Peter Strzok în ultimele zile şi eu am văzut-o la Bruxelles, este o ruşine pentru FBI. Este o ruşine pentru ţara noastră. A fost o vânătoare de vrăjitoare”, a declarat Trump.

Comentarii

loading...