Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Putin susține că podul spre Crimeea va putea fi folosit sute de ani

Putin susține că podul spre Crimeea va putea fi folosit sute de ani

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că podul construit peste strâmtoarea Kerci, până în peninsula Crimeea, "va putea fi operat sute de ani".

Mihai Diac 0 comentarii

Podul spre peninsula Crimeea a fost construit cu cele mai recente tehnologii și "va putea fi operat sute de ani", a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Liderul de la Kremlin a făcut această declarație după ce a participat, la data de 23 decembrie 2019, la inaugurarea liniei ferate care trece pe noul pod, între peninsula Crimeea și "zona continentală a țării, Rusia", după cum relatează agenția de presă oficială a Rusiei, TASS.

După cum se știe, peninsula Crimeea este o regiune din Ucraina care este ocupată de către Rusia, începând cu anul 2014. Sub ocupație rusească, în Crimeea s-au organizat așa - zise alegeri care au decis unirea peninsulei Crimeea cu Rusia.

În privința podului peste strâmtoarea Kerci, acesta face o conexiune între peninsula Crimeea și peninsula Taman, din regiunea Krasnodar a Rusiei. Podul este destinat atât traficului rutier (deschis în anul 2018) cât și celui feroviar. Circulația trenurilor de marfă pe acest pod ar urma să înceapă în anul 2020.

Comentarii

loading...