15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăInternaționalRoger Stone susţine că nu va depune mărturie împotriva lui Donald Trump

Roger Stone susţine că nu va depune mărturie împotriva lui Donald Trump

Stone a vorbit în faţa tribunalului federal din Florida. El a fost arestat vineri pentru şapte capete de acuzare, însă a fost eliberat ulterior pe cauţiune.
 
Stone s-a declarat nevinovat şi a afirmat că tacticile de la arestarea sa de acasă au fost „deranjante”.
 
El a precizat că va pleda nevinovat şi consideră că acuzaţiile împotriva sa au fost „motivate politic”, adăugând că nu va depune mărturia împotriva lui Trump.
 
Mai multe persoane adunate în faţa tribunalului l-au huiduit pe Stone şi au scandat „închideţi-l!” în timp ce el vorbea cu presa.
 
Roger Stone a fost arestat vineri în Florida, în baza a şapte capete de acuzare, în ancheta cu privire la o eventuală complicitate între echipa de campanie a miliardarului şi Rusia. El a fost eliberat ulterior pentru o cauţiune de 250.000 de dolari pe care nu va trebui să o plătească însă dacă se va prezenta la viitoarele audieri de la tribunal.
 
Stone, în vârstă de 66 de ani, este vizat de un capăt de acuzare cu privire la influenţarea unor martori, un capăt de acuzare privind obstrucţionarea unei proceduri oficiale şi cinci capete de acuzare cu privire la declaraţii false, potrivit biroului.
 
El a făcut parte din echipa de campanie a lui Trump ”până prin august 2015 şi a păstrat un contact regulat şi a susţinut în mod public campania Trump până la alegeri în 2016”, potrivit actului de acuzare.

Cele mai citite

Vizită importantă la București. Comisarul european pentru parteneriate internaționale vine în România

Vizita comisarului european pentru parteneriate internaționale, Jutta Urpilainen, la București în perioada 24-25 aprilie, marchează un moment important în dialogul dintre Uniunea Europeană și...

O țară din Asia face o ofertă mai bună decât țările UE. Coreea de Sud vrea să producă mașini blindate în România

Coreea de Sud, unul dintre aliații Statelor Unite, vrea să-și dezvolte o relație economică și militară specială cu România, oferindu-se să producă, în România,...

Céline Dion, primul interviu acordat după diagnosticarea cu sindromul persoanei rigide. “De ce eu? Cum s-a întâmplat asta? Ce am făcut eu? E vina...

Într-un interviu sincer și emoționant acordat recent revistei Vogue France, celebra artistă de origine canadiană Céline Dion a vorbit deschis despre lupta sa cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă