Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Roma: Un migrant este suspectat de înjunghierea mortală a unui poliţist

Roma: Un migrant este suspectat de înjunghierea mortală a unui poliţist

Un migrant este principalul suspect în înjunghierea mortală a unui ofiţer de poliţie în centrul Romei, conform DPA

Lorand Stoica 0 comentarii

Mario Cerciello Rega, în vârstă de 35 de ani, a fost atacat noaptea trecută în cartierul central Prati, în apropiere de Vatican, de unul din doi indivizi care cereau 100 de euro (111 dolari).

Potrivit Carabinieri, atacatorul este "probabil un cetăţean african ".

Ministrul de Interne Matteo Salvini a scris pe Twitter că a fost declanşată o operaţiune pentru prinderea autorului crimei.

"Sunt sigur că îl vor prinde şi că va plăti pe deplin pentru fapta lui cu muncă forţată în închisoare atât cât trăieşte", a scris pe Twitter politicianul de extremă dreapta.

În Italia, nu există prevederi privind muncă forţată în închisoare.

Cerciello Rega se căsătorise în urmă cu numai o lună, a scris poliţia italiană separat pe Facebook, exprimând "cea mai profundă durere pentru o pierdere care îi afectează pe toţi cei 110.000 de carabinieri".

Comentarii

loading...