Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

S-a redeschis Esplanada Moscheilor din Ierusalim, unul dintre locurile sfinte ale musulmanilor

S-a redeschis Esplanada Moscheilor din Ierusalim, unul dintre locurile sfinte ale musulmanilor

Esplanada Moscheilor din Ierusalim a fost redeschisă în dimineața ziei de duminică, 31 mai, informează agențiile internaționale de presă.

Mihai Diac 0 comentarii

Esplanada Moscheilor din Ierusalim (Israel) a fost redeschisă în dimineața zilei de 31 mai 2020, după ce fusese închisă, acum mai bine de două luni, din cauza epidemiei de coronavirus.

Esplanada Moscheilor este situată în "Oraşul vechi" din Ierusalim. Primii credincioşi musulmani au reintrat aici în dimineața zilei de 31 mai, foarte devreme, purtând măşti de protecție, pentru a participa la prima rugăciune a zilei de duminică.

Comentarii

loading...