11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăInternaționalȘefa asasinilor lui El Chapo, găsită moartă

Șefa asasinilor lui El Chapo, găsită moartă

Femeia, cunoscută şi ca “Împărăteasa Antrax”, este bănuită că ar fi coordonat mai multe asasinate pentru cartelul Sinaloa, fapte pe care întotdeauna le-a negat.

Celebrul cartel al crimei a fost condus de El Chapo, înainte ca acesta să fie extrădat și închis într-un penitenciar din SUA. Felix a fost descoperită decedată într-o casă din Isla Musala, orașul Culiacan, din nord-vestul statului mexican Sinaloa.

Potrivit presei locale, femeia în vârstă de 35 de ani a murit din cauza unor complicaţii pulmonare, mai precis aspirarea unor obiecte străine, precum fluide, în plămâni, care determină sufocarea şi decesul.

Femeia a fost găsită moartă într-un palat
 

Femeia a fost descoperită decedată de iubitul ei, care a anunţat autorităţile. O anchetă a fost deschisă, iar autoritățile, care au spus că în corpul victimei au fost găsite urme de alcool şi alte substanţe, așteaptă și rezultatul autopsiei.

Modelul ar fi avut o relaţie cu Jose Rodrigo Arechiga, cunoscut ca “El Chino Antrax” (Antraxul Chinez), care a condus cartelul Anthrax, asociat cu cartelul Sinaloa Cartel, înainte de a fi încarcerat. Totodată, aceasta ar fi fost căsătorită cu un traficant de droguri din cartelul Sinaloa, cu care ar fi avut trei copii.

În 2016, a devenit celebră după ce a pozat cu o armă AK-47 de culoare roz, alături de gărzi de corp mascate şi înarmate.
După arestarea lui El Chino Antrax, Felix a devenit liderul grupului acestuia şi urma ordinele cartelului Sinaloa.

Cele mai citite

Parlamentul UE aprobă interzicerea produselor fabricate prin muncă forțată

Parlamentul European a aprobat normele care interzic în UE vânzarea, importul și exportul de bunuri fabricate prin muncă forțată, scrie Reuters. Măsura a fost impusă...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Care este cel mai bun material pentru covoare și covorașe de joacă pentru camera copiilor

Când vine vorba de crearea unui spațiu confortabil și sigur pentru bebeluși și copii, selectarea covorului potrivit și a covorașului de joacă a celor...
Ultima oră
Pe aceeași temă