Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Generalul Milley (dreapta), în momentul desemnării ca șef al Statelor Majore ale SUA  (Foto: https://www.445aw.afrc.af.mil)

Generalul Milley (dreapta), în momentul desemnării ca șef al Statelor Majore ale SUA (Foto: https://www.445aw.afrc.af.mil)

Șefii Statelor Majore din SUA și din Rusia au discutat despre criza din Siria

Șefii Statelor Majore din SUA și din Rusia, generalii Mark Milley și Valery Gerasimov, au avut o convorbire telefonică în care au discutat despre situația din Siria, anunță, marți, agenția oficială de presă rusă TASS.

Mihai Diac 0 comentarii

Convorbirea telefonică dintre cei doi generali a avut loc luni, 14 octombrie, precizează, marți, agenția TASS.

Generalul Milley deține funcția de șef al Comitetului Statelor Majore Reunite (JCS) al SUA. Agenția TASS citează un comunicat al JCS, conform căruia cei doi oficiali militari "au avut un schimb de păreri asupra situației din Siria" dar "au convenit să păstreze secrete detaliile privind convorbirea lor".

Convorbirea telefonică precedentă a celor doi generali avusese loc la data de 2 octombrie 2019, la câteva zile după ce generalul Milley preluase de la generalul Joseph Dunford funcția de șef al JCS, în care a fost numit de președintele Donald Trump. Anterior, generalul Milley a fost șeful Statului Major al Forțelor Terestre americane (US Army).

Comentarii

loading...