Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Şeful CBS este acuzat de hărţuire sexuală

Şeful CBS este acuzat de hărţuire sexuală

Şeful CBS, Leslie Moonves, este acuzat de hărţuire sexuală de şase femei, iar comitetul de conducere al companiei de media americane urmează să decidă dacă acesta va fi suspendat pe perioada anchetei interne, potrivit Reuters.

Rl online 0 comentarii

Acuzaţiile de hărţuire sexuală au fost făcute într-o perioadă în care Moonves, preşedinte-director general al CBS, este implicat într-o dispută legală privind controlul companiei cu cel mai mare dintre acţionari, National Amusements Inc, grup deţinut de Shari Redstone şi de tatăl acesteia, Sumner Redstone, care controlează şi Viacom Inc.

CBS a anunţat, vineri, că Moonves, în vârstă de 68 de ani, va fi subiectul unei anchete interne, după ce şase femei l-au acuzat, într-un articol publicat în The New Yorker, că au fost hărţuite sexual de acesta în perioada 1985 - 2006.

Moonves a declarat, într-un comunicat emis vineri, că regretă "enorm" dacă unele femei s-au simţit inconfortabil când le-a făcut avansuri, dar a respins acuzaţiile de hărţuire şi a adăugat că nu s-a folosit niciodată de funcţia sa pentru a răni pe cineva sau a-i distruge cariera.

Discuţia privind suspendarea lui Moonves va avea loc luni, iar compania va lua o decizie şi privind firma de avocatură care se va ocupa de acuzaţii, potrivit unei surse.

Purtătorul de cuvânt al National Amusements a refuzat să comenteze în numele companiei şi al familiei Redstone.

Moonves a refuzat, la începutul acestui an, propunerea lui Shari Redstone de fuzionare a companiilor CBS şi Viacom Inc., în cea din urmă acţionar majoritar fiind tot National Amusements.

Însă, dacă Moonves va fi înlăturat de la conducerea companiei CBS, va dispărea şi un obstacol major în ceea ce priveşte acest proiect.

Comentarii

loading...