Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Muntenegru  (Foto: wikipedia)

Muntenegru (Foto: wikipedia)

Serbia și Muntenegru au fost scoase de pe lista țărilor sigure în ce privește pandemia

Uniunea Europeană a decis, marți, să scoată Serbia şi Muntenegrul de pe lista ţărilor terţe sigure, dinspre care sunt permise călătoriile neesenţiale spre UE.

Mihai Diac 0 comentarii

Preşedinţia germană a Consiliului UE a propus eliminarea Serbiei şi a Muntenegrului de pe lista țărilor sigure, în urma datelor privind creșterea infecțiilor cu Covid-19 în aceste două state din fosta Iugoslavie.

Drept urmare, după excluderea Serbiei şi a Muntenegrului, pe lista UE a ţărilor terţe sigure rămân 13 state: Algeria, Australia, Canada, China, Georgia, Japonia, Maroc, Noua Zeelandă, Ruanda, Coreea de Sud, Thailanda, Tunisia şi Uruguay, precizează agențiile internaționale de presă citate de TVR.

Această listă este reanalizată şi actualizată la fiecare 15 zile.

Comentarii

loading...