Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Foto: Mihai Diac

Serviciile secrete luptă împotriva coronavirusului, a anunțat ambasadorul Israelului în România

Serviciile secrete din Israel sunt și ele implicate în lupta împotriva coronavirusului, a anunțat ambasadorul acestei țări la București, David Saranga.

Mihai Diac 0 comentarii

Ambasadorul Israelului la București, David Saranga, a declarat, miercuri, că numărul de morți foarte redus înregistrat în Israel din cauza COVID-19 se explică prin colaborarea foarte bună a mai multor instituții ale statului. 

Ambasadorul David Saranga a precizat, într-o declarație oferită unui post de televiziune din România, că, în Israel, la această campanie de combatere a coronavirusului participă Ministerul Sănătății, Ministerul de Interne, Ministerul de Externe și serviciul de securitate internă Shin Bet.

De asemenea, ambasadorul Saranga a precizat că "a auzit" că și serviciul de informații externe al Israelului, faimosul Mossad, este implicat la campania împotriva coronavirusului, prin faptul că a sprijinit obținerea de anumite echipamente medicale de către Ministerul Sănătății din Israel.

Comentarii

loading...