Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Singapore: Universităţile şi anulează programele de schimb cu Hong Kongul

Singapore: Universităţile şi anulează programele de schimb cu Hong Kongul

Trei universităţi din Singapore şi-au anulat programele de schimb cu Kong Kongul, ne spune Reuters

Lorand Stoica 0 comentarii

Ministerul de Externe din Singapore a afirmat în avertismentul de săptămâna trecută că protestele din Hong Kong au devenit imprevizibile şi pot degenera în violenţe care pot fi anticipate doar cu foarte puţin timp înainte sau deloc. Prin urmare, singaporezilor li se recomandă să nu călătorească în fosta colonie britanică decât din motive extrem de importante.

În consecinţă, Universitatea Naţională, Universitatea Tehnologică Nanyang şi Universitatea de Management şi-au informat studenţii că programele de schimb şi călătoriile în Hong Kong au fost anulate. Site-ul Today, care a prezentat anunţul, este deţinut de cea mai mare televiziune din Singapore, Mediacorp.

Contactate de Reuters, cele trei instituţii de învăţământ şi Ministerul Educaţiei nu au comentat imediat.

Protestele s-au declanşat în Hong Kong în iunie, ca reacţie la un proiect de lege care permite extrădarea în China, pentru procese în instanţe controlate de Partidul Comunist. Manifestaţiile s-au extins ulterior cu revendicări mai ample privind democraţia şi au devenit în acelaşi timp tot mai violente, descurajând turiştii şi afectând încrederea în mediul de afaceri, iar metropola a ajuns în pragul primei recesiuni economice din ultimul deceniu.

 

 

 

Comentarii

loading...