Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sri Lanka: Seceta afectează peste 500,000 de persoane.

Sri Lanka: Seceta afectează peste 500,000 de persoane.

Centrul pentru Gestionarea Dezastrelor din Sri Lanka a declarat că seceta care a lovit mică țară din Asia de Sud a afectat peste 550,000 de persoane, ne spune Xinhua

Lorand Stoica 0 comentarii

Într-o declaraţie, DMC a precizat că până miercuri la prânz, 567.662 persoane din 159.123 de familii fuseseră afectate de vremea uscată şi de secetă, fiind luate măsuri pentru ca acestea să primească apă potabilă şi cele necesare traiului.

Directorul adjunct al Centrului pentru Gestionarea Dezastrelor, Pradeep Kodippili, a declarat că autorităţile continuă să trimită pompe de apă în zonele afectate pentru a furniza apă dulce locuitorilor acestora.

Comentarii

loading...