Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Statele Unite au intrat într-o nouă etapă, extrem de extinsă, a pandemiei

Statele Unite au intrat într-o nouă etapă, extrem de extinsă, a pandemiei

Statele Unite au intrat într-o ''nouă fază'' a epidemiei de coronavirus, a declarat Deborah Birx, înalt funcționar la Casa Albă, citată de CNN.

Mihai Diac 0 comentarii

Deborah Birx, coordonatoarea echipei de la Casa Albă care supervizează chestiunea pandemiei, i-a avertizat pe americani că "suntem într-o nouă fază" a acestei epidemii.

Acest nou moment al pandemiei "este diferit de martie şi de aprilie", iar elementul alarmant este că ea se va extinde, probabil, și în zonele rurale, întrucât "cei care locuiesc în zonele rurale nu sunt imuni sau protejaţi în faţa acestui virus".

Statele Unite au circa 155.000 de decese din cauza noului coronavirus, fiind țara cea mai afectată din lume.

Deborah Birx este specialist în sănătate publică și conduce, din luna februarie, grupul specializat de la Casa Albă care gestionează campania împotriva noului coronavirus.

Comentarii

loading...