Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Steinhoff cere creditorilor extinderea procesului de restructurare

Steinhoff cere creditorilor extinderea procesului de restructurare

Retailerul sud-african Steinhoff a cerut creditorilor extinderea cu o lună a restructurării datoriei sale, deoarece în prezent negociază documentele cerute pentru implementarea planului, transmite Reuters.

Rl online 0 comentarii

În România, Steinhoff controlează lanţurile de magazine Kika şi Pepco.

Acţiunile Steinhoff au pierdut peste 90% din valoare după ce, în decembrie 2017, compania a raportat descoperirea unor nereguli contabile. Scandalul contabil a provocat demisia directorului general - Markus Jooste - în această funcţie de două decenii, şi a sporit temerile investitorilor privind lichidităţile şi viitorul companiei.

În iulie, creditorii au fost de acord să aştepte trei ani achitarea datoriilor, evaluate la 9,4 miliarde euro. Ca parte a acordului, toate părţile începeau procesul de restructurare în termen de trei luni de la data acordului - 20 iulie 2018.

Retailerul sud-african vrea acum o extindere de o lună, iar directorul general Danie van de Merwe îşi exprimă angajamentul "că va finaliza restructurarea cât mai curând posibil".

Comentarii

loading...