Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tineri din Rusia

Tineri din Rusia

STUDIU: Majoritatea tinerilor ruși doresc să se stabilească definitiv în străinătate

Majoritatea ruşilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 24 de ani doresc să se mute cu traiul permanent în străinătate, relevă rezultatele unui sondaj realizat de cel mai important centru de sondare a opiniei publice din Rusia, considerat independent, Levada-Ţentr, citat de dpa.

Filip-Mihael Bodoc 0 comentarii

Circa 53% - cel mai mare procent în ultimul deceniu - dintre cei consultaţi din această categorie de vârstă au răspuns că şi-ar dori 'categoric' sau 'cel mai probabil' să se stabilească în străinătate, potrivit sondajului.

Aproape o treime - 30% - din următoarea grupă de vârstă /de la 25 la 39 de ani/ - şi-ar dori să se instaleze definitiv în străinătate, conform aceluiaşi sondaj.

Potrivit Levada Ţentr, dorinţa de a părăsi ţara este în corelaţie cu insatisfacţia legată de factori politici şi economici nespecificaţi.

Comentarii

loading...