Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

SUA: Cinci copii au murit într-un incendiu la o creşă privată

SUA: Cinci copii au murit într-un incendiu la o creşă privată

Autorităţile americane au deschis o anchetă cu privire la un incendiu care a cuprins o creşă privată din Pennsylvania, provocând moartea a cinci copii, ne spune AFP.

Lorand Stoica 0 comentarii

Copiii, cu vârste între 8 luni şi 7 ani, dormeau la etajul doi al creşei în momentul izbucnirii incendiului, duminică dimineaţă, conform lui Guy Santone, şeful departamentului de pompieri din acest oraş din nord-estul SUA.

Pompierii au sosit la faţa locului la aproximativ 25 de minute după declanşarea incendiului şi au descoperit "flăcări puternice care ieşeau prin toate ferestrele primului etaj". Tot atunci ei au aflat de la adolescenţi care se salvaseră că au rămas copii blocaţi la cel de-al doilea etaj al clădirii, conform lui Santone.

O parte dintre pompieri a început lupta cu flăcările în timp ce o echipă a pus scările pe exteriorul imobilului şi a pătruns în interior, la etajul doi, pentru a salva copiii. "Am reuşit să scoatem 5 copii care erau cei mai mici, însă din nefericire toţi erau morţi", conform lui Santone.

În total şapte persoane au fost salvate de pompieri, între care copii de vârste mici, potrivit dpa.

Deocamdată nu a fost stabilită cauza producerii acestui incendiu însă pompierii sunt de părere că a fost vorba de un scurtcircuit sau de o altă problemă la circuitul electric.

Comentarii

loading...