Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

SUA: O adolescentă, arestată după ce ar fi ameninţat că va împuşca ''400 de persoane"

SUA: O adolescentă, arestată după ce ar fi ameninţat că va împuşca ''400 de persoane"

O adolescentă din SUA a fost arestată după ce ar fi ameninţat că va împuşca ''400 de oameni pentru amuzament'', ne spune Xinhua

Rl online 0 comentarii

Alexis Wilson, în vârstă de 18 ani, i-a spus luni colegului de serviciu de la o pizzerie că a achiziţionat un AK-47, potrivit unei informări a biroului şerifului din Pittsburg.

Doi colegi de muncă au informat autorităţile că Wilson a arătat imagini în care purta puşca şi afirma că există oameni de la fostul liceu din McAlester pe care ar dori să-i împuşte.

Wilson a fost localizată lângă casa ei şi a spus că ''încerca doar să-şi înveţe colegul de serviciu să nu se teamă de arme de foc'', dar nu a explicat motivul ameninţării la adresa şcolii.

Potrivit unei declaraţii, Wilson a spus că a fost intimidată atunci când a mers la şcoală, dar ''a reuşit întotdeauna să ignore'' acest lucru.

În camera tinerei au fost găsite o puşcă, mai multe reviste, muniţie precum şi o armă de vânătoare. Wilson a renunţat la liceu în primul an, potrivit unor informaţii locale, care citează oficiali ai şcolii.

De asemenea, anchetatorilor li s-a spus că adolescenta a fost suspendată pentru că a adus un cuţit la liceu şi pentru că avea inscripţionată o svastică pe unele dintre obiectele sale.

Wilson a fost acuzată de infracţiune teroristă şi este deţinută într-o închisoare locală, cauţiunea fiind de 250.000 de dolari americani, potrivit documentelor instanţei. Dacă este condamnată, ea riscă până la 10 ani de închisoare.

Comentarii

loading...