Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

SUA: Şeful de personal al lui Trump neagă că l-ar fi numit pe preşedinte ''un idiot''

Şeful de personal al Casei Albe, John Kelly, a dezminţit luni relatările postului de televiziune NBC News potrivit cărora l-ar fi numit în mod repetat pe preşedintele Donald Trump ''un idiot'', transmit dpa şi AFP.

Rl online 0 comentarii


''Petrec mai mult timp cu preşedintele decât oricine altcineva şi avem o relaţie incredibil de sinceră şi de puternică', a afirmat Kelly într-un comunicat. 'El ştie întotdeauna care îmi este poziţia şi atât el, cât şi eu ştim că această poveste este o porcărie totală'', a menţionat el.

''Sunt dedicat preşedintelui, agendei sale şi ţării noastre. Acesta este o altă tentativă jalnică de a calomnia oameni apropiaţi de Preşedintele Trump şi de a distrage atenţia de la multele succese ale administraţiei'', a adăugat John Kelly.

NBC News relatase puţin mai devreme că John Kelly a ''erodat moralul'' la Casa Albă în ultimele luni prin comentarii în care insulta inteligenţa preşedintelui şi se descria pe sine ca ''salvatorul ţării''.

Citând opt actuali sau foşti angajaţi ai Casei Albe, NBC a relatat că John Kelly s-a descris pe sine faţă de alţi asistenţi drept 'singurul obstacol împotriva catastrofei' şi l-a numit în mai multe rânduri pe Trump drept ''un idiot''.

John Kelly, general în retragere cu patru stele, a fost numit în funcţia de şef de personal în urmă cu nouă luni, presa creditându-l cu reuşita de a fi impus disciplina într-o Casă Albă haotică.

Comentarii

loading...