Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Taiwanezii au respins oximoronul ”căsătorie homosexuală”

Taiwanezii au respins oximoronul ”căsătorie homosexuală”

Taiwanezii s-au pronunţat sâmbătă cu o majoritate zdrobitoare de voturi împotriva căsătoriei între persoanele de acelaşi sex, în două referendumuri care au opus susţinători şi adversari ai schimbării sensului căsătoriei.

George Coman 0 comentarii

 

Un referendum care stipula că mariajul reprezintă uniunea dintre un bărbat şi o femeie a reunit peste şase milioane de voturi, mult mai mult decât sprijinul adus referendum-ului paralel în favoarea drepturilor pentru cuplurile homosexuale, relatează Agerpres.

Cei 19 milioane de alegători trebuiau să se pronunţe cu privire la aceste două referendumuri simultane, anti- şi pro- căsătoriile între persoane de același sex, în contextul în care Guvernul a amânat să aplice o decizie veche de mai bine de un an a Curţii Constituţionale prin care se legaliza căsătoria între persoane de acelaşi sex.

Comentarii

loading...