5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalȚara care refuză o nouă izolare, în ciuda numărului mare de infectări...

Țara care refuză o nouă izolare, în ciuda numărului mare de infectări cu coronavirus

“Înainte de toate, trebuie să facem apel la simţul de responsabilitate al oamenilor”, a spus Babis pentru ediţia online a ziarului Pravo.

“În timp ce la început eram foarte disciplinaţi şi purtam măşti, acum mergem în cealaltă extremă”, a adăugat el.

La începutul pandemiei de coronavirus în Europa, Republica Cehă a instituit o perioadă de izolare şi şi-a închis frontierele pentru câteva luni.

Numărul de noi cazuri de infectare înregistrate zilnic a depăşit recent din nou pragul de 200. Vineri au fost înregistrate 281 de cazuri, a declarat sâmbătă Ministerul Sănătăţii.

Până în prezent, în Cehia au fost înregistrate 15.081 de cazuri de îmbolnăviri, 369 de persoane pierzându-şi viaţa.

Între timp, autorităţile monitorizează o petrecere techno organizată pe o proprietate privată la sud de Praga, la care s-au adunat 2.000 de oameni. Poliţia a desfăşurat un elicopter pentru a le ajuta să aibă o vedere de ansamblu a evenimentului, care nu a fost înregistrat oficial, şi să verifice dacă sunt respectate măsurile de igienă.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă