Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Hong Kong

Hong Kong

Teritoriul Hong Kong nu-și poate apăra 12 localnici care vor fi judecați în China

Teritoriul Hong Kong nu are o bază legală pentru a cere eliberarea sau apărarea a 12 localnici care au fost arestați de guvernul central al Chinei, de la Beijing, a anunțat premierul din Hong Kong.

Mihai Diac 0 comentarii

Şefa Guvernului din Hong Kong, Carrie Lam, a susținut că Executivul pe care-l conduce nu are o bază legală pentru a interveni în cazul a 12 locuitori din Hong Kong care acum se află în custodia guvernului central al Chinei, de la Beijing.

Cei 12 au fost reținuți în timp ce încercau să fugă, într-o barcă, în insula Taiwan, iar guvernul central al Chinei îi va judeca pentru această tentativă.

Şefa Guvernului din Hong Kong, Carrie Lam, a recunoscut că nu poate interveni la Beijing pentru a le asigura celor 12 inculpați prezumţia de nevinovăţie, un proces echitabil şi o reprezentare prin intermediul unui avocat.

Comentarii

loading...