Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

"Tesla a intrat în faliment”. Anunţul care a bulversat comunitatea internațională de afaceri

"Tesla a intrat în faliment”. Anunţul care a bulversat comunitatea internațională de afaceri

Cu prilejul zilei de 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor, antreprenorul miliardar Elon Musk a vrut să facă o glumă, anunţând că Tesla a intrat în faliment.

Iulian Budușan 0 comentarii

Gluma a fost privită cu îngrijorare de comunitatea tehnologică globală, în condiţiile în care estimările financiare privind Tesla nu sunt dintre cele mai optimiste, scrie independent.co.uk. Chiar dacă produsele lui Musk au fost lăudate, acesta întâmpină probleme în fabricarea unor maşini fiabile şi specialiştii consideră că antreprenorul ar putea eşua lamentabil, dacă nu creşte producţia.

Musk a premeditat gluma cu anunţul „Ştiri importante în câteva ore...”. Pe de altă parte, el a transmis gluma după momentul de vârf al Zilei Păcălelilor. Chiar şi după fusul său orar din Palo Alto, ora era 3PM.

Elon Musk a glumit şi a anunţat că Tesla a intrat „în faliment”. „În ciuda încercărilor noastre de a strânge bani, inclusiv printr-o vânzare masivă de ouă de Paşte, Tesla a falimentat. Este atât de falimentară, încât nu vă vine să credeţi”.

„Există multe capitole ale falimentului şi Tesla le-a atins pe toate - inclusiv Capitolul 14 şi jumătate (cel mai neplăcut)”, a scris Musk.

„Elon a fost găsit leşinat lângă un Tesla Model 3, înconjurat de sticle de „Teslaquilla”, având lacrimi uscate pe obraji. Aceasta nu este o declaraţie oficială, pentru că...unde ar fi scopul? O lună fericită!”

Chiar dacă gluma ar putea avea rezonanţe în realitate, Musk a precizat că nimic nu este adevărat. Musk şi-a manifestat recent dorinţa de a deschide un site de ştiri, preluând mai mulţi jurnalişti de la alte publicaţii de umor, mai scrie sursa citată.

 

Comentarii

loading...