Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tokyo: Cel mai înalt zgârie nori din Japonia

Tokyo: Cel mai înalt zgârie nori din Japonia

Mori Building, o companie imobiliară niponă, a prezentat proiectul unui nou zgârie nori cu o înălţime de 330 de metri, care va fi construit în centrul capitalei Tokyo şi care va deveni cea mai înaltă clădire din Japonia, ne spune EFE

Lorand Stoica 0 comentarii

Turnul din sticlă şi oţel va fi folosit ca sediu de birouri şi apartamente rezidenţiale şi va fi construit în districtul Toranomon-Azabudai, potrivit detaliilor proiectului prezentat la o conferinţă de presă de Mori Building.

Clădirea va depăşi astfel cel mai înalt zgârie nori actual, Abeno Harukas de 300 de metri înălţime şi care se află în oraşul Osaka, în vestul ţării.

Proiectul, care dispune de un buget de 600 miliarde de yuani (5,092 miliarde de euro), este unul dintre cele mai ambiţioase realizate până acum de Mori Building, care a construit mai multe clădiri înalte în capitala niponă.

Edificiul va face parte dintr-un noul complex, care se va întinde pe o suprafaţă de 8,1 de hectare şi va include, de asemenea, un hotel şi un colegiu internaţional.

Deşi va deveni cea mai înaltă clădire din Japonia, se prevede ca turnul construit de Mori Building să fie detronat de pe primul loc în 2027, anul în care grupul imobiliar Mitsubishi preconizează să încheie construcţia unei clădiri de 390 de metri înălţime tot la Tokyo.

Comentarii

loading...