7.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăInternaționalTraficul aerian de pe aeroportul Amsterdam Schiphol a fost perturbat serios, miercuri

Traficul aerian de pe aeroportul Amsterdam Schiphol a fost perturbat serios, miercuri

Defecţiunea produsă la sistemele Aircraft Fuel Supply, o companie care gestionează alimentarea cu carburant a avioanelor, a făcut ca cel puţin 70 de avioane să nu poată primi carburantul necesar.

”Aproape 180 de zboruri au fost anulate de companiile aeriene”, a anunţat aeroportul miercuri seara, adăugând că numărul sosirilor a fost redus la o treime din capacitatea normală.

Air France-KLM anticipează că problemele vor continua şi joi, ceea ce va avea probabil ca efect noi anulări.

Singurele avioane capabile să decoleze au fost cele care au avut suficient carburant în rezervoare înainte de a ajunge la Amsterdam, a declarat o purtătoare de cuvânt a Schiphol.

“Aircraft Fuel Supply lucrează la găsirea unei soluţii, dar nu este clar cât va dura”, a precizat purtătoarea de cuvânt.

Ziua de miercuri a fost una dintre cele mai ocupate zile din perioada vacanţei de vară pe aeroportul Schiphol, al treilea mare aeroport din Europa în funcţie de numărul de pasageri pe an.

Cele mai citite

Războiul din Ucraina intră într-o nouă etapă: Operațiunea “Explozia brândușei”

Știrea zilei de ieri: "Rusia bombardează masiv Kievul" nu a luat pe surprindere oamenii cerebrali. Era de așteptat. Putem vorbi despre Crocus, noul Casus...

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...
Ultima oră
Pe aceeași temă