Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Traficul aerian de pe aeroportul Amsterdam Schiphol a fost perturbat serios, miercuri

Traficul aerian de pe aeroportul Amsterdam Schiphol a fost perturbat serios, miercuri

Traficul aerian de pe aeroportul Amsterdam Schiphol a fost perturbat serios, miercuri, de o defecţiune la principalul furnizor de carburant al aeroportului, care a menţinut la sol zeci de avioane, transmite Reuters.

Rl online 0 comentarii

Defecţiunea produsă la sistemele Aircraft Fuel Supply, o companie care gestionează alimentarea cu carburant a avioanelor, a făcut ca cel puţin 70 de avioane să nu poată primi carburantul necesar.

”Aproape 180 de zboruri au fost anulate de companiile aeriene”, a anunţat aeroportul miercuri seara, adăugând că numărul sosirilor a fost redus la o treime din capacitatea normală.

Air France-KLM anticipează că problemele vor continua şi joi, ceea ce va avea probabil ca efect noi anulări.

Singurele avioane capabile să decoleze au fost cele care au avut suficient carburant în rezervoare înainte de a ajunge la Amsterdam, a declarat o purtătoare de cuvânt a Schiphol.

“Aircraft Fuel Supply lucrează la găsirea unei soluţii, dar nu este clar cât va dura”, a precizat purtătoarea de cuvânt.

Ziua de miercuri a fost una dintre cele mai ocupate zile din perioada vacanţei de vară pe aeroportul Schiphol, al treilea mare aeroport din Europa în funcţie de numărul de pasageri pe an.

Comentarii

loading...