15.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăInternaționalTragedie în Mexic! 14 polițiști au fost prinși într-o ambuscadă și uciși

Tragedie în Mexic! 14 polițiști au fost prinși într-o ambuscadă și uciși

Conform unor media locale, poliţiştii au răspuns la un apel de salvare şi au fost luaţi ca ţintă de bărbaţi înarmaţi la sosirea lor la faţa locului, într-o suburbie a oraşului Aguililla.

Aceşti bărbaţi erau ascunşi din cursul dimineţii în vehicule blindate când au ajuns poliţiştii, tot conform mai multor media din regiune, care precizează că au fost proferate ameninţări din partea unor grupuri armate asupra autorităţilor, înainte de acest atac.

“Paisprezece poliţişti au murit în atacul care s-a produs în oraşul Aguililla”, în Michoacan, a transmis Ministerul pentru Securitate Publică pe contul său de Twitter.

Responsabilii poliţiei locale au dat asigurări într-un mesaj pe aceeaşi reţea de socializare că “se depun toate eforturile pentru a-i găsi pe autorii” atacului.

Statul Michoacan găzduieşte mai multe organizaţii criminale, ceea ce a contribuit la proliferarea de grupuri de autoapărare în aceşti ultimi ani.

Cele mai citite

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...

Dacă luptătorii împotriva cancerului sunt antrenați, de ce luptătorii împotriva propagandei sunt uciși?

Dacă limfocitele T-Helper pot fi antrenate în laborator pentru a lupta împotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei,...

Ciolacu vrea să-i aducă acasă pe românii din Qatar

„ Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din...
Ultima oră
Pe aceeași temă