Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Transport gratuit pentru specialiștii implicați în reconstrucția Notre-Dame

Transport gratuit pentru specialiștii implicați în reconstrucția Notre-Dame

Grupul Air France-KLM oferă transport gratuit pentru specialiștii implicați în reconstrucția catedralei Notre-Dame, se arată într-un comunicat de presă remis RL.

Rl online 0 comentarii

În urma tragicului incendiu care a devastat catedrala Notre-Dame din Paris, un simbol al istoriei franceze cunoscut în întreaga lume, toate echipele Air France și Air France-KLM din întreaga lume au fost profund afectate și întristate. Grupul Air France – KLM și-a comunicat sprijinul pentru reconstrucția catedralei prin oferirea transportului gratuit la bordul aeronavelor sale tuturor specialiștilor implicați în  refacerea catedralei.

 

Transport gratuit pentru partenerii implicați în reconstrucția catedralei

Acesta este motivul pentru care Benjamin Smith, CEO al Air France-KLM, împreună cu Anne-Marie Couderc, președintele Air France-KLM și Anne Rigail, CEO al Air France, au decis că Air France va oferi transport gratuit pentru toți partenerii oficiali implicați în reconstrucția catedralei Notre-Dame din Paris.

 

Fond de donații

În plus, în zilele următoare, grupul Air France-KLM va înființa un fond de donații voluntare pentru clienții săi pentru a contribui la finanțarea lucrărilor de reconstrucție.

Comentarii

loading...