Trump, devansat de rivalii din Partidul Democrat

Trump, devansat de rivalii din Partidul Democrat

Actualul lider de la Casa Albă este devansat în sondajele de opinie de câțiva politicieni din Partidul Democrat, unul dintre aceștia putând fi desemnat pentru a concura împotriva lui Trump la alegerile prezidențiale din anul 2020.

Mihai Diac 0 comentarii

Donald Trump visează să obțină un nou mandat prezidențial la alegerile din anul 2020, dar este întrecut în sondaje de câțiva lideri din Partidul Democrat.

Potrivit presei din SUA, aceștia ar beneficia de o credibilitate mai mare decât preşedintele Donald Trump, iar această conjunctură l-ar favoriza pe acela dintre ei s-ar decide să candideze pentru Casa Albă.

Cel mai bine clasat în ochii electoratului pare a fi Joseph Biden, fost vicepreşedinte al SUA în mandatul lui Barack Obama, informa luni NBC News. Pentru Joe Biden ar intenționa să voteze 51% dintre americani. Pentru senatorul democrat Bernie Sanders ar vota 50%, iar Donald Trump este abia pe locul al treilea, cu 43%.

Ce-i drept, față de un alt sondaj, publicat acum o lună, Donald Trump stă ceva mai bine. La acel moment, el se situa în urma a cinci reprezentanți din Partidul Democrat. Ca și în prezent, cel mai bine plasat era Joe Biden.

Comentarii

loading...