4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalTrump, huiduit în public în timpul unor lupte MMA la New York

Trump, huiduit în public în timpul unor lupte MMA la New York

Intrarea lui Trump pe Madison Square Garden sâmbătă, la ora locală 22.00 (duminică, 6.00, ora României), a fost condamnată în mod mai zgomotos decât câteva aplauze şi încurajări, a constatat un jurnalist AFP.

”Ne-am fi distrat mai bine dacă el n-ar fi fost aici”, a declarat pentru AFP Anna Torres, în vârstă de 50 de ani, care, împreună cu partenerul său, l-au huiduit pe Trump.

Venirea şefului statului american în oraşul său natal a provocat de asemenea o manifestaţie a câtora zeci de persoane în afara miticei săli newyorkeze.

Unii manifestanţi purtau pancarte pe care scria ”Trump/Pence, afară, acum!”.

Însă alte persoane din public au dezaporibat această ostilitate. ”Este o lipsă de respect, pentru căel este preşedintele noatru”, a declarat Nico Ferranti, în vârstă de 30 de ani, care nu a fost surprins să-l vadă pe Trump la acest eveniment sportiv. ”El este din New York şi îi plac acest fel de lucruri”, a spus el.

Trump, în vârstă de 73 de ani, a părut, la fel ca restul publicului, uluit de o lovitură cu piciorul violentă, la cetgoria uşoară, a lui Kevin Lee, aplicată la faţă lui Gregor Gillespie. Apoi el a aplaudat atunci când Gillespie, trimis la podea, s-a ridicat după aproximativ treizeci de secunde.

Aşezat în al treilea cel mai aproapiat de octogon, preşedintele, care a stat trei ore în sală, era însoţit de fiii săi Donald Jr şi Eric şi de mai mulţi lideri din Patidul Republican.

Membrii familiei Trump au repostat pe Twitter o secvenţă video în care spectatori îl aplaudă pe miliardarul devenit preşedinte.

Unul dintre luptătorii din seara respectivă, Jorge Masvidal, este un susţinător declarat al lui Trump.

Joi, fostul om de afaceri a anunţat că se mută cu domiciliul fiscal la Mar-a-Lago, la Palm Beach (Florida), de la luxosul triplex din vârful Trump Tower.

La 28 octombrie, Trump a fost huiduit de spectatori în timp ce asista, împreună cu soţia sa, Melania, la a cincea întâlnire din World Series de baseball, la Washington.

Unii au strigat, atunci, ”închideţi-l!”, întorcând astfel împotriva preşedintelui republican sloganul ”închideţi-o!” folosit în timpul campaniei electorale împotriva adversarei sale democrate Hillary Clinton. Această invectivă nu a fost auzită sâmbătă seara.

Cu un an înaintea alegerilor prezidenţiale, Trump este vizat de o anchetă în vederea destituiriisale, lansată de opoziţia democrată care domină dezbaterea politică.

Într-o ţară puternic împărţită pe tema persoanei sale, el intenţionează să candideze în vederea realegerii sale, mizând pe o bază loială.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă