Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

foto: Facebook

foto: Facebook

Trump îi respinge la Davos pe "profeții environmentaliști ai răului"

Trump a declarat la Davos că nu se poate realiza niciun compromis cu cei ce fac "profeții apocaliptice despre schimbările climatice", în aceași zi în care și Greta Thunberg a tras atenția asupra lipsei de interes din partea guvernelor lumii relatează AFP.

Vlad Chelu 0 comentarii

A 50-a întâlnire anuală de la Davos a avut ca și temă principală schimbările climatice, dar se pare că participanții nu au putut ajunge la o viziune unanimă asupra căilor de acțiune pentru rezolvarea problemei.

"Trebuie să încetăm a-i mai asculta pe profeții răului și profețiile lor apocaliptice. Ei vor să eșuăm." a declarat Donald Trump, citat de AFP. El a mai adăugat că acești "profeți" au dat greș în trecut cu predicțiile lor alarmiste asupra crizei populației, foametei globale sau dispariția resurselor petroliere.

Aceste declarații au loc chiar înainte de începerea procesului de suspendare a lui Donald Trump din funcție în Senatul de la Washington.

Comentarii

loading...