Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trump lansează acuze grave la adresa FBI

Trump lansează acuze grave la adresa FBI

Preşedintele american Donald Trump a criticat Departamentul Justiţiei al SUA, sugerând că agenţia FBI ar fi infiltrat sau ar fi recrutat o persoană care să îi ofere informaţii despre campania prezidenţială din anul 2016, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Marilena Dan 0 comentarii

Trump critică FBI şi sugerează că sugerează că agenţia ar fi colectat informaţii despre campania prezidenţială în 2016. El a citat surse anonime, conform cărora cel puţin un reprezentant FBI ar fi fost infiltrat în campania sa, în scop politic. 

"Dacă este adevărat, va deveni cel mai mare scandal politic", a declarat Donald Trump pe Twitter. 

Fostul primar al oraşului New York şi unul din actualii avocaţi ai preşedintelui, Rudolph Giuliani, a declarat că nu are informaţii clare despre acest subiect şi că "nici preşedintele nu ştie sigur dacă a existat un astfel de individ", a relatat CNN. 

Cu toate acestea, Donald Trunp şi Rudolph Giuliani nu au putut oferi informaţii clare privind infiltrarea guvernamentală în campania prezidenţială din 2016. 

În timp ce procurorul special Robert Mueller investighează posibilele relaţii între echipa de campanie a lui Trump şi Rusia, preşedintele american şi aliaţii săi susţin că este o strategie a Departamentului de Justiţie prin care să îi submineze administraţia. 

Trump a negat că ar fi luat legătura cu cineva din Rusia, numind ancheta lui Mueller o "vânătoare de vrăjitoare". Rusia a negat la rândul ei că ar fi avut ingerinţe. 

Reprezentanţii agenţiei FBI au refuzat să dea declaraţii în urma acuzaţiilor lui Trump.

 

Comentarii

loading...