Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trump spune că fostul său avocat Michael Cohen a minţit mult la audierea din Congres

Trump spune că fostul său avocat Michael Cohen a minţit mult la audierea din Congres

Preşedintele american Donald Trump l-a acuzat pe fostul său avocat Michael Cohen că "a minţit mult" la audierea sa din Congres, unde acesta l-a acuzat pe liderul de la Casa Albă că este un 'escroc', că a avut legături suspecte cu Rusia şi că a cumpărat tăcerea unor foste amante.

Rl online 0 comentarii

"El a minţit mult", a comentat Donald Trump la sfârşitul unui summit la Hanoi cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, adăugând că a fost prea ocupat în timpul acestei reuniuni pentru a urmări în întregime mărturia fostului său a avocat, relatează Reuters.

Totuşi, Trump a spus că mărturia lui Cohen a fost 'ruşinoasă'.

Dar "nu a minţit în legătură cu un singur lucru - a spus că nu a existat nicio înţelegere secretă" cu Rusia, a adăugat preşedintele american.

Fostul avocat personal al lui Donald Trump, Michael Cohen, a declarat miercuri, în cadrul unei audieri publice în Congresul american, că nu deţine probe privind o eventuală colaborare între echipa de campanie a candidatului republican şi Rusia în 2016, dar că suspectează existenţa unei complicităţi.

În cadrul aceleiaşi audieri, Cohen a prezentat un cec prin care Trump i-ar fi rambursat o parte din suma de 130.000 de dolari oferită actriţei de filme pentru adulţi Stormy Daniels pentru ca aceasta să păstreze tăcerea asupra unei relaţii avute cu miliardarul republican.

Avocatul a mai afirmat că Trump este "rasist", "escroc" şi "trişor".

A treia şi ultima audiere a lui Cohen în Congres din această săptămână va avea loc joi începând la ora locală 09.30 (14.30 GMT) şi se va prelungi pe parcursul zilei.

Comentarii

loading...