Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trump sugerează din nou anchetarea emisiunii Saturday Night Live de pe NBC

Trump sugerează din nou anchetarea emisiunii Saturday Night Live de pe NBC

Preşedintele american Donald Trump are o nouă urgenţă: liderul de la Casa Albă a cerut - din nou - anchetarea show-ului televizat Saturday Night Live (SNL) difuzat de NBC pentru că a fost luat peste picior, relatează dpa.

Rl online 0 comentarii

"N-am găsit nimic de râs în show-ul obosit SNL de pe Fake News NBC!" - a asigurat Trump duminică pe Twitter. "Întrebarea este cum îşi continuă Reţelele aceste atacuri antirepublicane nesancţionate? Şi multe alte emisiuni? Foarte necinstit şi trebuie făcute cercetări. Acesta este adevăratul Complot!" - a scris Trump.

Sâmbătă, Alec Baldwin, care îl parodiază de ani la rând pe actualul preşedinte în emisiunea săptămânală de pe NBC, a ironizat prestaţia lui Trump de la o conferinţă de presă din ajun în cursul căreia a declarat, între altele, că ridicarea unui zid la graniţa de sud a SUA este o "urgenţă", în pofida statisticilor propriei administraţii care par să-l contrazică.

Actorul a reacţionat cu calm la mesajul lui Trump, replicându-i tot pe Twitter: "Trump schelălăie, caravana trece".

Nu este prima dată când Donald Trump sugerează "cercetarea" SNL, care i-a parodiat de altfel pe toţi preşedinţii SUA începând cu primul său sezon, în 1975. După ce un episod al emisiunii difuzat de Crăciun şi intitulat "It's a Wonderful Life" (Viaţa e minunată") a propus o lume în care Trump nu a fost ales preşedinte, actualul lider de la Casa Albă a pus sub semnul întrebării legalitatea reflectării sale "necinstite" în media, folosind şi atunci termenul de "complot" - în contextul în care campania prezidenţială a lui Trump face obiectul unei anchete federale privind un posibil complot ce a implicat şi agenţi străini cu scopul câştigării alegerilor.

"Atitudinea permanent părtinitoare a unor reţele ca NBC & tonomatele democrate ca SNL este un Adevărat scandal. Mediatizare necinstită şi reclamă pentru democraţi. Ar trebui încercat la tribunal, nu poate fi legal? Doar defăimare şi denigrare! Complot?" - a transmis atunci Trump.

Prietenii lui Trump de la Fox News au încercat, în 2007, să contracareze succesul SNL cu o emisiune intitulată "The 1/2 Hour News Hour" ("Ora de ştiri de o jumătate de oră"), care nu a rezistat însă decât patru luni din lipsă de audienţă, aminteşte dpa.

"Media corupte sunt duşmanul poporului" - a reiterat duminică Trump în mesajul său pe Twitter, cu majuscule şi semnul exclamării.

Comentarii

loading...