15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalTrump susţine că Mueller a dorit să fie directorul FBI însă el...

Trump susţine că Mueller a dorit să fie directorul FBI însă el l-a refuzat

Preşedintele l-a descris pe Mueller ca fiind o persoană „foarte confuză”, relatează BBC.

Trump a afirmat că Mueller a dorit să fie directorul FBI însă a fost refuzat de preşedintele american.

Trump a precizat şi că cei doi au avut o dispută „de afaceri”.

Miercuri, Mueller a subliniat din nou că ancheta sa nu a ajuns la concluzia că Trump ar fi nevinovat privind obstrucţionarea justiţiei. Declaraţiile sale i-au determinat pe unii democraţi să ceară suspendarea din funcţie a lui Trump.

Joi dimineaţă, Trump a declarat la Casa Albă că suspendarea este „un cuvânt murdar şi dezgustător”.

El a afirmat că Mueller a fost un „Never Trumper”, făcând referire la criticii săi din Partidul Republican în timpul campaniei din 2016 şi că investigaţia procurorului a fost „o hărţuire uriaşă a preşedinţiei”.

Chiar înainte să se urce la bordul unui elicopter pentru a se deplasa în Colorado pentru a vorbi în faţa unor absolvenţi ai şcolii militare, Trump a afirmat: „Mueller nu ar fi trebuit numit niciodată. A dorit să fie şeful FBI şi nu a reuşit şi apoi a fost ales ca procuror special”.

Trump a făcut referire şi la o dispută „de afaceri” dintre el şi Mueller.

Într-o postare de pe Twitter de joi, Trump a părut să recunoască pentru prima oară că Moscova a jucat un rol în alegerile din 2016.

„Rusia, Rusia, Rusia! Asta e tot ce am auzit la începutul acestei vânători de vrăjitoare .. iar acum Rusia a dispărut pentru că nu am avut nimic de-a face cu faptul că Rusia m-a ajutat”, a scris Trump.

La Casa Albă, el a afirmat, însă: „Nu, Rusia nu m-a ajutat să câştig. Ştiţi cine m-a ajutat? Eu. Rusia nu m-a ajutat deloc”.

Cele mai citite

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...
Ultima oră
Pe aceeași temă