Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trump va comemora atacurile de la 11 septembrie în Pennsylvania

Trump va comemora atacurile de la 11 septembrie în Pennsylvania

Preşedintele american, Donald Trump, va comemora împlinirea a 17 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001 în Pennsylvania, pe un câmp unde s-a prăbuşit unul din avioanele deturnate de terorişti, în timp ce vicepreşedintele Mike Pence va merge la Pentagon, scrie Associated Pre.

Rl online 0 comentarii

Trump va comemora atacurile de la 11 septembrie în Pennsylvania, unde s-a prăbuşit un avion deturnat
La 17 ani de la atentate, numeroase manifestări sunt prevăzute la New York şi în alte oraşe americane: momente de reculegere, proiecte de voluntariat şi un nou monument comemorativ în Pennsylvania.

Preşedintele, însoţit de soţia sa, Melania Trump, va participa la ceremonia de comemorare a victimelor atentatelor care se va desfăşura în apropiere de localitatea Shanksville, Pennsylvania, unde sâmbătă a fost inaugurat un monument comemorativ denumit "Turnul Vocilor".

În acest loc, în dimineaţa zilei de 11 septembrie 2001, s-a prăbuşit un avion de pasageri, zborul United Airlines Flight 93, după ce pasagerii şi membrii echipajului, informaţi prin telefonul mobil despre evenimentele din New York, s-au luptat cu teroriştii care au deturnat aeronava. Obiectivul precis al teroriştilor a rămas, până astăzi, necunoscut.

Anul trecut, pentru prima dată în calitate de preşedinte al SUA, Donald Trump a ţinut un moment de reculegere la Casa Albă şi a participat la ceremoniile de comemorare de la Pentagon, unde un alt avion deturnat prăbuşit.

Aproape 3.000 de persoane au decedat după ce două avioane deturnate de terorişti au lovit turnurile gemene World Trade Center din New York, provocând prăbuşirea lor, o altă aeronavă a lovit Pentagonul, iar un al patrulea avion s-a prăbuşit pe un câmp din Pennsylvania.

Comentarii

loading...