Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

UK: Bandă dedicată pe trotuar pentru cei care nu-și pot dezlipi ochii din smartphone

UK: Bandă dedicată pe trotuar pentru cei care nu-și pot dezlipi ochii din smartphone

Autoritățile din orașul Manchester din Anglia au creat o banda specială de mers pe trotuar destinată persoanelor care nu-și pot dezlipi ochii din smartphone, conform Mirror

Rl online 0 comentarii

Conform statisticilor britanice, 75% dintre englezi admit că obișnuiesc să meargă cu telefonul în mână. 65% dintre aceștia au avut cel puțin un moment în care au dat peste cineva din cauză că erau cu ochii în ecranele telefoanelor mobile. Prin urmare, autoritățile au amenajat două benzi de 75 de metri, care au fost instalate în cartierul Spinningfields din centrul orașului Manchester.

De-a lungul bulevardului Hardman, o stradă pietonală aglomerată înconjurată de baruri, magazine și restaurante, a apărut  un pavaj special cu marcaje care conturează benzile de mers separate pentru utilizatorii de smartphone. Astfel, pietonii vor putea evita zonele care prezintă riscul de a se lovi de cei care se uită în telefoane.

Comentarii

loading...