9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăInternaționalUn bărbat înarmat a ucis 5 oameni în California şi apoi s-a...

Un bărbat înarmat a ucis 5 oameni în California şi apoi s-a sinucis

Un bărbat înarmat a ucis 5 persoane, printre care şi soţia sa, la Bakersfield, California, după care s-a sinucis, transmite AFP.

“Avem şase persoane decedate. Una este suspectul şi cinci alte victime”, a indicat pentru AFP un poliţist din comitatul Kern, Mark King.

El a evocat un posibil caz de violenţă în familie.

Bărbatul şi-a ucis soţia şi un bărbat la o companie de camioane din Bakersfield, California, a declarat şeriful din comitatul Kern, Donny Youngblood, relatează Mediafax.

Apoi a ucis un alt bărbat în apropiere de companie şi doi bărbaţi mai târziu într-o locuinţă. Acesta a condus un vehicul înainte să se sinucidă când s-a confruntat cu un adjunct al şerifului, a spus Youngblood.

Autorităţile au început o anchetă pentru a determina ”de la ce a pornit şi de ce sunt atât de mulţi factori implicați şi care este legătura dintre ei, deoarece, evident, acestea nu sunt împuşcături aleatorii”, a adăugat Youngblood.

Cele mai citite

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă