Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un Brexit "No-Deal", încă posibil

Un Brexit "No-Deal", încă posibil

Parlamentarii britanici au eșuat în cea mai recentă încercare de a bloca un Brexit 'No Deal', ne spune Reuters.

Lorand Stoica 0 comentarii

Un grup de parlamentari pro-europeni au eșuat luni în ultima lor încercare de a împiedica Marea Britanie să părăsească blocul fără un tratat, după ce "Speaker"-ul a ales ca propunerea să nu fie pusă la vot.

Ambii candidați care ar înlocuit-o pe Theresa May în funcția de prim-ministru au declarat că sunt gata pentru un Brexit "No-Deal" dacă sunt forțați.

Boris Johnson a promis să părăsească UE cu sau fără o înțelegere pe 31 octombrie dacă va câștiga, în timp ce rivalul său, Jeremy Hunt, a spus că, dacă este absolut necesar, va face un Brexit "No-Deal".

 

Amendamentul propus ar fi încercat să le refuze fonduri anumitor departamente guvernamentale, cu excepția cazului în care parlamentul ar fi ajuns o înțelegere sau un acord de retragere cu UE.

Această a fost ultima încercare a parlamentarilor de a încerca să împiedice Marea Britanie să părăsească UE fără o înțelegere. Parlamentarii au învins o încercare din partea Partidului Labour luna trecută de a profită de slăbiciunea guvernului și a lua controlul agendei parlamentare pentru a introduce legislația care să vizeze blocarea unui Brexit 'No-Deal".

Citește totul despre:

#ue #uk #brexit #lazi

Comentarii

loading...