Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un francez a fost găsit vinovat de uciderea a patru persoane la Muzeul Evreilor din Bruxelles

Un francez a fost găsit vinovat de uciderea a patru persoane la Muzeul Evreilor din Bruxelles

Mehdi Nemmouche, cetăţean francez, a fost găsit vinovat de uciderea a patru persoane la Muzeul Evreilor din Bruxelles, în 2014, scrie BBC.

Rl online 0 comentarii

Nemmouche a ucis doi turişti israelieni, un voluntar şi un recepţionist, în mai 2014.
 
Procurorii susţin că el a luptat în Siria pentru o grupare jihadistă pentru ca apoi să se întoarcă în Europa pentru a duce la capăt atacul.
 
Procesul de două luni a implicat intimidarea martorilor şi mărturie de la foşti prizonieri ai Statului Islamic (ISIS) în Siria.
 
La câteva zile de la începerea procesului, un avocat reprezentându-l pe unul dintre martori a informat că laptopul său şi unele dintre documente cu privire la caz i-au fost furate din birou. O bâtă de baseball şi un pistol fals au fost plasate în locul lor, lucru perceput de procurori ca fiind o ameninţare.
 
Nemmouche a denunţat tentativa de intimidare a doua zi la proces iar martorul, un cetăţean din Chile de 81 ani , identificat ca fiind Clara Billeke Villalobos, a depus mărturie oricum.

Comentarii

loading...