Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un jurnalist a fost scos cu forța de la întâlnirea lui Trump cu Putin, de la Helsinki

Un jurnalist a fost scos cu forța de la întâlnirea lui Trump cu Putin, de la Helsinki

Un protestatar care se prezentase drept jurnalist a fost scos cu forţa din sala în care s-a desfășurat conferinţa de presă comună, de la Helsinki, a preşedinţilor Donald Trump şi Vladimir Putin, informează presa internațională.

Mihai Diac 0 comentarii

Protestatarul avea o pancartă pe care scria: "Tratat pentru interzicerea armelor atomice".

Bărbatul, care aparent este cetățean american, se prezentase drept jurnalist al publicaţiei The Nation. El a fost invitat să iasă din sală şi ieşise paşnic, dar în momentul revenirii a fost scos cu forţa de agenţii de securitate - atât de cei de la Secret Service, ai președintelui SUA, cât și de cei finlandezi.

Una dintre temele discutate la întâlnirea de la Helsinki, Trump - Putin, a fost, într-adevăr, legată de armele nucleare. Cei doi șefi de stat s-au pronunțat pentru neproliferarea acestora.

Întâlnirea de la Helsinki a reprezentat primul dialog oficial dintre președinții Trump și Putin.

Comentarii

loading...