7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăInternaționalUn mort, 13 răniţi şi trei dispăruţi în vestul Germaniei, într-un incendiu

Un mort, 13 răniţi şi trei dispăruţi în vestul Germaniei, într-un incendiu

O familie de trei persoane a fost dată dispărută, însă era neclar dacă se afla în clădire când a izbucnit incendiul, duminică, în pivniţă.

Corpul victimei, găsit la faţa locului, nu a fost identificat.

Unii locuitori săreau de la ferestrele de la primul nivel al clădirii, la sosirea serviciilor de intervenţie în această localitate, în vestul Germaniei, în apropiere de Saarbruecken, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei.

Pompieri i-au salvat pe ceilalţi locuitori, inclusiv copii. Nouă dintre ei prezentau răni grave, potrivit primelor informaţii.

Focul s-a extins în clădire, parţial construită din lemn. Locuinţe învecinate au fost evacuate, iar circulaţia a fost oprită pe străzi din zonă.

Pompieri urmau să rămână la faţa locului până luni dimineaţa, pentru a se asigura că incendiul a fost stins, a anunţat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Intervenţia a fost îngreunată de o mulţime de curioşi.

Membri ai echipelor de intervenţie şi anchetatori nu au fost în măsură să intre duminică seara în clădire, considerată ”instabilă”.

Incendiul ar fi putut să fie cauzat de o defecţiune tehnică la maşini de spălat sau de uscat, instalate în pivniţă, potrivit poliţiei, care a anunţat că o anchetă era în curs.

Cele mai citite

Migraţia ilegală la frontierele României a scăzut, în primele două luni ale acestui an, cu 35%

Vești bune de la granițele României. Migrația ilegală a scăzut, în primele două luni ale acestui an, cu 35%, transmite MAI. Reducerea semnificativă a migrației...

Ciucă și Ciolacu s-au pozat alături de patriarhul Daniel, la capela din Parlament

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, liderii PNL și PSD, s-au fotografiat alături de patriarhul Daniel și au publicat aceste poze pe conturile lor de...

România și-a aflat ultima adversară din Liga Națiunilor

Lituania a învins cu 1-0 Gibraltarul în returul barajului pentru Liga C a Ligii Națiunilor și va face parte din grupa României, alături de...
Ultima oră
Pe aceeași temă