Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un polițist britanic, otrăvit în 2018 cu aceeași substanță folosită în cazul Skripal

Un polițist britanic, otrăvit în 2018 cu aceeași substanță folosită în cazul Skripal

Poliția britanică, care a anchetat în 2018 uciderea spionului rus Serghei Skripal cu substanța neorotoxică Novichok, dă vina pe Rusia pentru că ar fi fost implicată în acest caz, la acea dată fiind găsite urme ale aceleiași substanțe în sângele unui polițist britanic, Reuters

Lorand Stoica 0 comentarii

Poliția a anunțat că agentul a primit tratament medical și s-a reîntors la serviciu la scurt timp după ce ei au reacționat la otrăvirea lui Serghei Skripal și a fiicei acestuia Yulia, un fost agent sub acoperire, care au fost găsiți morți pe o bancă din orașul Salisbury, din sudul Marii Britanii, scrie Mediafax.

Tensiunile dintre Rusia și Occident, adâncite

 Atacul a provocat o serie de evenimente în urma căruia o persoană a murit, fapt care a adâncit tensiunile dintre Rusia și Occident. Un alt agent, Nick Bailey, s-a aflat în stare gravă la acea dată, dar și-a revenit apoi.

Poliția britanică a anunțat că otrăvirea celui de-al doilea agent nu a apărut la analize la data aceea, dar a ieșit la iveală când mostra a fost testată cu o altă metodă.

Marea Britanie a dat vina pentru atac pe doi agenți din cadrul serviciului secret al armatei ruse GRU, care s-au aflat în vizită în orașul britanic. Rusia a negat orice implicare în acest caz.

Comentarii

loading...