Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un raport provizoriu cu privire la accidentul în care a murit Sala va fi publicat luni

Un raport provizoriu cu privire la accidentul în care a murit Sala va fi publicat luni

Un raport provizoriu al Departamentului britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice (AAIB) cu privire la accidentul în care a murit fotbalistul Emiliano Sala va fi dat publicităţii luni, informează L’Equipe.

Rl online 0 comentarii

Aceasta va reprezenta o primă etapă către cunoaşterea cauzelor prăbuşirii avionului Piper Malibu în care se aflau Sala şi pilotul David Ibbotson, la 21 ianuarie, în largul insulei Guernsey.

Cadavrul lui Sala a fost găsit în epavă şi dus în Argentina, iar funeraliile au avut loc la 16 februarie.

Operaţiunea de scoatere a aeronavei din mare s-a soldat cu un eşec, din cauza condiţiilor meteo, iar corpul lui Ibbotson nu a fost găsit.

Se estimează că raportul complet al autorităţilor britanice cu privire la acest caz nu va fi publicat înainte de luna noiembrie.

Comentarii

loading...